foto premix

Premixen

Onze premixen worden op maat voor u gemaakt. Daarnaast bieden wij ook onze Maxcare premixen aan. Elke premix is ontwikkeld met de grootste zorg voor reactiviteit, stofreductie en stabiliteit. 

link catalogus

Mineralen

Mineralen

Mineralen zijn belangrijk voor de gezondheid en weerstand van de dieren. Momenteel kiezen steeds meer melkveehouders en varkenshouders voor bedrijfseigen mineralen mengsels.

link catalogus

voer additievenVoeradditieven

Voeradditieven optimaliseren op natuurlijke wijze de gezondheid van varkens, pluimvee en rundvee. Onze etherische oliën, enzymen en organische zuren bevorderen een goede voeropname en zorgen voor een betere darmgezondheid. 

link catalogus  www.selko.com

melkvervangerMelkvervangers

De productie van melkvervangers voor kalveren en biggen is één van onze kernactiviteiten. Met Sprayfo hoogwaardige kalvermelk wordt de basis gelegd voor productieve melkkoeien. 

link catalogus   www.sprayfo.nl

 

biggen speciaal voedingBiggen speciaal voeders

Onder het merk Milkiwean bieden wij een compleet biggenvoerprogramma. Ons complete biggenvoerprogramma biedt de beste, flexibele en doelgerichte oplossingen voor iedere varkenshouder. 

link catalogus   www.milkiwean.nl

 

Animal healthAnimal Health Products

Trouw Nutritrion biedt een breed scala aan Animal Health Products van de Farm-O-San groep. Alle Farm-O-San producten zijn vrij van antibiotica en andere geneesmiddelen en geschikt voor meerdere diersoorten. 

link catalogus   www.farmosan.nl