LifeStart: De start bepaalt de levensproductie 

Een goede start van het jonge dier is essentieel voor de latere productie. En daarmee voor het rendement van het bedrijf.

Sprayfo | For Future Productivity

Goede voeding en verzorging in de eerste levensfase van het kalf is cruciaal voor de latere gezondheid, productiviteit en duurzaamheid. De uitkomsten van ons doorlopend praktijkonderzoek en de opfokresultaten van onze klanten, bewijzen dat keer op keer.

 

> Ontdek Sprayfo

Milkiwean | De optimale start van biggen

Bij resultaatgerichte opfok draait het om het bevorderen van de prestaties van jonge biggen. Daarvoor is maximale voeropname vanaf dag 1 essentieel.

De producten van Milkiwean zetten door een optimale start van de big de best mogelijke ontwikkeling in gang. Total Piglet Performance wat bijdraagt aan een hoger bedrijfsresultaat.

> Ontdek Milkiwean


 

Gezondheid en Welzijn

Farm-O-San Reviva | Energie boost na afkalven

RevivaNa het afkalven heeft de koe veel calcium nodig. Als dit niet aangevuld wordt, wordt de koe zwak en lusteloos.

Door het verstrekken van Farm-O-San Reviva direct na afkalven zal de koe snel herstellen zodat een positieve start van de lactatie wordt gegeven.

 

> Ontdek Farm-O-San

Presan | Optimale darmgezondheid 

PresanStress speelt een belangrijke rol bij het verstoren van de darmgezondheid. Een stabiele microbiota en een sterke darmbarrière zijn de sleutel voor het behoud van een goede gezondheid en het voorkomen van problemen met pathogenen en toxines.

Presan helpt bij de optimalisering van de darmgezondheid door het verlagen van de infectiedruk en vermindering van antibiotica.

> Ontdek Selko

 


 NutriOpt | Precisie voeding

NutriOpt is het resultaat van 50 jaar ervaring en innovatie. Het combineert voerefficiëntie en applicatie-oplossingen. Deze voedingswaarde tool integreert kennis in deze gebieden zodanig dat toelaat om zowel voederkosten en productieresultaten financiële voordelen te maximaliseren van hun waarde te optimaliseren.

Het bestaat uit een aantal belangrijke elementen die aanvullen en elkaar ondersteunen in het optimaliseren van diervoeding, prestaties, en bijkomende kosten door nauwkeurige real-time analyse, modellering en berekening.

> Ontdek NutriOpt (EN)

 


Trouw AO-mix | Mengsel van natuurlijke antioxidanten

AO-mix

Antioxidanten zijn van cruciaal belang voor de gezondheid van de veestapel. Ze zorgen voor de totale bescherming die herkauwers en eenmagigen voor optimale vruchtbaarheid, nakomelingen vitaliteit en ondersteuning van het immuunsysteem. 

Trouw AO-mixen kunnen eenvoudig en effectief worden gebruikt om andere antioxidanten, zoals vitamine E tot wel 50% te vervangen. Daarbij zijn de mixen zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat alle antioxidanten in de voeding beter verteerd worden en hun positieve effecten op grotere schaal worden verspreid over het hele systeem van het dier.

 


MasterLab

MasterLab is één van Europa's top laboratoria in diervoeding, voeding en farmaceutische toepassingen. MasterLab biedt klanten een breed scala aan analyses, waarvan meer dan 100 zijn gecertificeerd.

MasterLab heeft 2 ultramoderne laboratoria in Putten en Boxmeer. Klanten kunnen hier alle gewenste testen en analyses laten uitvoeren.

> Bekijk de MasterLab website (EN)