Al vier succesvolle Liefde voor Boeren-lunches

31 januari 2020

Met de oprichting van het Liefde voor Boeren-platform in juli 2018 introduceerden we de Liefde voor Boeren-lunch. In 2019 zijn er al vier succesvolle boerenlunches georganiseerd waar boeren uit Nederland en België elkaar ontmoetten, met elkaar in gesprek gingen, hun kennis deelden en ervaringen uitwisselden.

Boerendiner

Niet alleen op het boerenerf, maar ook op het kantoor van Trouw Nutrition vinden de ontmoetingen plaats. Zo werd er in november in Gent een heus boerendiner georganiseerd. 21 boeren van studieclub de Tieltse varkenshouders kwamen langs en schoven na een bedrijfspresentatie en -rondleiding aan voor een breughelmaal.

Een sfeerimpressie van de boerenlunches en -diner:

Boerenlunch

2020

Ook in 2020 staan er weer boerenlunches op de agenda. Het doel is om boeren met elkaar in contact te brengen. Niet alleen online, maar juist op het boerenerf. Want wat is er nu waardevoller dan om aan tafel ideeën uit te wisselen en elkaars netwerk te versterken? Of kijk naar nieuwe wetgeving: welke maatregelen heeft uw collega genomen? Van andermans ervaringen wordt u als ondernemer wijzer. 

Een geheel verzorgde lunch op uw erf

Heeft u zelf een thema dat u graag met collega-boeren zou willen bespreken tijdens een lunch op uw eigen erf? We helpen u graag bij het organiseren van een bijeenkomst én zorgen kosteloos voor een heerlijke lunch ter waarde van € 295,-. Meld u hier aan.