Bedrijfsbrede salmonella-aanpak voor vleesvarkens

4 maart 2020

Een varken kan op verschillende manieren een salmonellabesmetting oplopen. Denk aan
contact met besmette dieren, besmet materiaal en via mest. Salmonella komt via de bekSalmonella varken en de maag terecht in de darmwand, waar de bacterie zich nestelt en vermeerdert.

Ervaart u klinische of subklinische problemen of weet u dat uw bedrijf besmet is? Trouw Nutrition biedt een bedrijfsbrede aanpak om salmonella bij varkensbedrijven tegen te gaan.

Download hier de leaflet voor meer informatie.

Ook aan de slag met salmonellose?

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Steven Haerinck
Technical Specialist B2F
T
+32 (0)9 243 91 75
M
+32 (0)488 04 21 02
E
Steven Haerinck
Joline Blockx
Technical Specialist B2F
M
+32 (0)473 53 31 21
E
Joline Blockx
Dick Pannekoek
Technical Specialist B2F
M
+31 (0)6 12 683 226
E
Dick Pannekoek