Belangrijke mededeling COVID-19

19 maart 2020

Bij Trouw Nutrition staat het welzijn van onze klanten en medewerkers voorop. Daarom volgen we de gebeurtenissen met betrekking tot COVID-19 in ons land en de overheidsrichtlijnen op de voet. Graag informeren wij u over de maatregelen die we bij Trouw Nutrition Benelux nemen om onze leveringen en diensten aan u voort te zetten.

Onze sector is opgenomen in de lijst met ‘cruciale beroepsgroepen’. Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid hebben om onze productie en de bevoorrading aan onze klanten te borgen zonder dat we concessies doen aan kwaliteit en veiligheid. Wij nemen maximale maatregelen om de gezondheid van onze werknemers, partners en klanten te beschermen.

In lijn met de maatregelen van de overheid hanteren wij voor iedereen de regel van thuiswerken met uitzondering van de kritieke functies in en rond productie. Persoonlijke bezoeken hebben we tot nader order opgeschort. In plaats daarvan houden we de communicatielijn met u graag open via video- of telefoongesprekken, e-mail of WhatsApp.

We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en staan tot uw beschikking om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Bastiaan van Tilburg 
General Manager Trouw Nutrition Benelux en Scandinavië 

 

Customer Care Nederland

+31 (0)341 371 856

customercareNL@trouwnutrition.com

Customer Care België

+32 9 243 91 50

customercareBE@trouwnutrition.com