E-learning Varkenshouderij: Nu beschikbaar

7 maart 2018

Op een eenvoudige en interactieve manier uw kennis over de varkenshouderij vergroten, opfrissen en bijhouden. Dat is het doel van de E-learning Varkenshouderij die is ontwikkeld vanuit het onderwijs samen met partners vanuit het bedrijfsleven: ‘Trouw Nutrition’, ‘Topigs Norsvin’  en ‘Boehringer Ingelheim’. Deze bedrijven delen de visie dat kennis de basis vormt voor een gezonde varkenshouderij en voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Vanaf nu gratis beschikbaar

Sinds 1 april kunt u terecht op het e-learningplatform dat gratis beschikbaar is voor varkenshouders, medewerkers, studenten en andere geïnteresseerden. Aan de hand van 6 modules worden alle stadia in de varkenshouderij doorlopen. In de eerste module, leert u meer over kraamstalmanagement. De tweede module “Inseminatie en drachtstal” wordt eind juni verwacht. De overige modules volgen later dit jaar.

Registreer nu voor gratis toegang

Samenwerking onderwijs

Begin 2017 is een traject gestart waarin de AOC's met varkenshouderijonderwijs, die samenwerken in het CIV Agri & Food, samen met het bedrijfsleven 6 e-learning modules ontwikkelen over de varkenshouderij. Trouw Nutrition, Topigs Norsvin, Boehringer Ingelheim, Aeres MBO, Citaverde College, Helicon, AOC Oost en Groene Welle nemen deel aan dit project. Zij investeren en denken mee over de inhoud en opzet van de modules die vervolgens worden uitgewerkt door Roodbont uitgevers.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

- No contact \ contactgroup selected -