Een combinatie van gezonde, sterke kalveren en arbeidsvreugde

12 oktober 2017

Enthousiaste Farm-O-San Trycop gebruiker uit Noord-Nederland

Niets is zo vervelend als kalveren voeren die niet fit zijn, met sterfte als mogelijk gevolg. De combinatie tussen gezonde, sterke kalveren en arbeidsvreugde is erg belangrijk. Farm-O-San Trycop kan hier een oplossing in bieden.  

‘’Sinds maart dit jaar gebruiken we Farm-O-San Trycop. Het viel ons al snel op dat de kalveren fitter en feller werden en daardoor ook beter groeiden. Voorheen hadden sommige kalveren na een aantal dagen last van diarree. We hebben zelfs een periode gehad, dat kalveren hierdoor doodgingen. De kalveren kregen na een dag of 5 heel heftige diarree en waren met veel pijn en moeite weer op de been te krijgen.

Op de beurs in Hardenberg kwamen we aan de praat over het product Farm-O-San Trycop. Daarnaast werd het product ons geadviseerd door onze veehandelaar. Het is een duur emmertje (€6,-) per kalf, maar voorkomen is beter dan genezen! Bovendien is het gemakkelijk toe te dienen; één schepje per kalf door de melk en deze vervolgens verdelen over de (speen)emmers. Mocht er nu een keer een kalf niet fit zijn of diarree vertonen, dan herstelt het dier veel sneller en kan het met een dag gewoon weer melk verdragen.’’

Tijdelijke actie!

Bestel Farm-O-San Trycop en ontvang gratis Farm-O-San Powerfit t.w.v. €21,50.

Bestel direct

Tijdelijkeactie

Sluit deze melding
Deze website maakt gebruik van cookies Lees meer over het gebruik van cookies