Nieuwe formule Milkiwean Babymilk: Smakelijk doeltreffend

30 maart 2018

Trouw Nutrition streeft continu naar betere prestaties en kwaliteit voor onze producten en dieren. Doorgedreven onderzoek heeft geleid tot een verbeterde formulatie van onze Milkiwean Babymilk. Ontdek hieronder wat de nieuwe Milkiwean Babymilk beter maakt dan zijn voorganger.

Ondersteuning van een gezonde levensstart bij biggen

Milkiwean Babymilk is een melkvervanger voor zogende of vroeggespeende biggen. Dankzij de vernieuwde formulatie sluit het nog dichter aan bij de behoeftes van pasgeboren biggen en kan vanaf dag 1 tot en met 14 worden gevoerd. Het product versnelt de ontwikkeling van het spijsverteringsstelsel, darmgezondheid en helpt om de tekorten aan melk op te vangen.

Verbeterde formule

  • Smakelijker
  • Hogere voeropname
  • Verbeterde verteerbaarheid voor optimale resultaten

Productieproces afgestemd op kwaliteit

Trouw Nutrition produceert Milkiwean Babymilk met behulp van een geavanceerd sproeidroogproces. Dit proces begint met een gebalanceerd mengsel van verse producten met speciaal geselecteerde plantaardige oliën die worden gepasteuriseerd en gehomogeniseerd onder hoge druk.

 

Dit proces verkleint de doorsnede van de vetdruppels met een factor 1000 ten opzichte van hun oorspronkelijke grootte tot de vetbolgrootte van zeugenmelk bereikt is namelijk 2 micron. Deze gemicroniseerde vetdruppels worden gestabiliseerd door inkapseling in zuivelproducten hierdoor bereiken ze onder optimale omstandigheden de dunne darm waar ze optimaal kunnen verteerd en geabsorbeerd worden.

Aangepast gebruiksgemak

Ervaring heeft ons geleerd dat het toepassen van een juiste voerbereiding soms moeilijk verloopt. Daarom hebben we voor onze verpakking een nieuw label ontwikkeld waarin aan de hand van iconen wordt uitgelegd hoe je Milkiwean Babymilk zo efficient mogelijk kan gebruiken.

1. Voeg met 4 liter lauw water (bij voorkeur 45 ° C) toe
2. Meng dit met 1 kg Milkiwean Babymilk
3. Roer voldoende tot het product is opgelost
4. Geef regelmatig kleine hoeveelheden vers voer zodat biggen de voerbak zelf schoonmaken 

Waarom Milkiwean Babymilk?

  • Economische impact: minder sterfte in de kraamstal en uniformere worpen die leiden tot betere resultaten
  • Efficiënte productie: een verbeterde verteringscapaciteit verhogen de groeiprestaties
  • Milkiwean Babymilk: vormt de basis voor levenslange prestaties bij biggen

Meer weten?

Vragen over hoe Milkiwean Babymilk de levenslange groei in uw varkensproductie kan versterken? Download hieronder de volledige brochure of contacteer ons via onderstaande gegevens:

Download nieuwe brochure

Michiel Vandaele
Account Manager
T
+32 (0)9 243 91 20
M
+32 476 52 96 24
E
Michiel Vandaele
Leendert Amersfoort
Animal Specialist Swine
M
+31 (0)6 30 461 262
E
Leendert Amersfoort