Nu online: Nutreco's Sustainablility Report 2019

23 april 2020

Deze week heeft Nutreco op de 50e ‘Dag van de Aarde’ (‘Earth Day’), het interactieve online Sustainability Report 2019 gepubliceerd. Het rapport belicht de projecten en initiatieven van Nutreco over de hele wereld, ondersteund door de wereldwijde divisies van Trouw Nutrition (diervoeding) en Skretting (aquafeed).

Rob Koremans, CEO Nutreco: “Bij Nutreco blijft duurzaamheid niet alleen een drijvende kracht achter ons bedrijf, het is de enige manier waarop we zaken doen. Alle medewerkers binnen ons bedrijf zijn gefocust op onze missie, ‘Feeding the Future’, die wordt uitgevoerd op manieren die aansluiten bij onze lokale prioriteiten en die hun passie tonen om klanten en gemeenschappen te helpen. In 2019 brachten we onze missie in nieuwe richtingen door middel van investeringen in baanbrekende innovatie, om de industrie te helpen duurzamer voedsel te produceren.

Bekijk het gesprek tussen Rob Koremans (CEO Nutreco) en Jose Villalón (Corporate Sustainability Director) via deze link.

Sustainability Report 2019

Het Sustainability Report schetst Nutreco's innovatieve aanpak om de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te gaan. Compleet met interactieve functies en visuele middelen, toont het online rapport resultaten, casestudies en citaten van medewerkers over de hele wereld.

Klik hier voor het digitale Sustainability Report.