Portfolio Manager Swine (m/v)

Bedrijf Trouw Nutrition
Land België
Locatie Gent

Bedrijfsprofiel

Nutreco heeft een leidende positie in de wereld van diervoeding en visvoer. Onze geavanceerde voeroplossingen vormen de basis voor de voeding van miljoenen consumenten. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn verweven in onze bedrijfscultuur. Nutreco’s rijke historie gaat meer dan 100 jaar terug. Onze kennis en ervaring zijn een solide fundament voor de toekomst. De onderneming heeft circa 11.000 medewerkers in 38 landen en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen.

 

Functieomschrijving

Door de groei van onze business en ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar: 

 

Portfolio Manager Swine (m/v)

 

De Portfolio Manager Swine is verantwoordelijk voor het laten groeien van ons marktaandeel en het stimuleren van de verkoop en de winstgevendheid van de totale portefeuille van het swine portfolio, met inbegrip van de portefeuille YAF swine binnen de Benelux-markt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de commerciële managers NeScan & BeLux.

 

Varkensportfolio

De Portfolio Manager Swine beheert het totale varkensportfolio, inclusief modellen, producten en diensten. Daarnaast is hij/zij eveneens verantwoordelijk voor de Business-to-Business (B2B) en Business-to-Farm (B2F) marktsegmenten binnen Benelux en Scandinavië, met als doel om de Swine business binnen TN Benelux te laten groeien. Dit moet worden gerealiseerd door de groei van de totale verkoopwinst en de groei in het volume van Swine productlijnen voor B2B en B2F en via productmanagement, sales management, account management, die gecombineerd leiden tot het creëren van klantwaarde.

 

Het team

U coacht en begeleidt het swine-team, bestaande uit nutritionist(en), dierspecialisten (en product managers), bij de nodige commerciële en marketing acties naar de veevoederindustrie en de eindgebruiker toe. Samen met dit team, bent u verantwoordelijk voor de opvolging van marktontwikkelingen en nieuwe trends in de sector en u informeert sales over nieuwe resultaten en nieuwe inzichten. Hiervoor zorgt u voor een goede samenwerking met TN Marketing en TN R&D. De Portfolio Manager Swine rapporteert aan de Commercial Manager Swine TN Benelux.

 

Jouw profiel

  • Je beschikt minimaal over een Master diploma, bij voorkeur in de richting van Bio-ingenieur of dierenarts
  • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de landbouwsector, bij voorkeur  in de feed industry, en je kijkt terug op enkele jaren ervaring in een (internationale/technische) portfolio of sales management functie (bij voorkeur in de swine sector).
  • Je hebt ervaring met het leiden van een (internationaal) team.
  • Ervaring binnen de (dier)voedingsector is een pluspunt.
  • Je spreekt vlot Nederlands, Engels en Frans; kennis van een andere taal is een pluspunt.
  • Je bent een teamspeler, neemt initiatief, bent communicatief sterk en goed georganiseerd.
  • Je verstaat en kan omgaan met de internationale en lokale kenmerken en vereisten van de landbouw.
  • Je bent bereid te reizen binnen de BeNeLuxScan markt (standplaats Gent).

 

Wat bieden wij jou?

Een boeiende functie in een stimulerende werkomgeving met een internationale bedrijfscultuur. Je krijgt voldoende mogelijkheden om je capaciteiten te ontwikkelen en je persoonlijke groei te bewerkstelligen.

 

Marktconforme arbeidsvoorwaarden, gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot uw competenties en betrokkenheid.

 

Indiensttreding zo snel mogelijk.

 

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Eva De Ridder per mail: eva.de.ridder@trouwnutrition.com 

 

Per post naar Nutreco Belgium NV, Akkerhage 4 te 9000 Gent in België.

Sluit deze melding
Deze website maakt gebruik van cookies Lees meer over het gebruik van cookies