Werken bij Trouw Nutrition

Efficiënter produceren en de diergezondheid verbeteren aan de hand van functionele voeding en voerstrategieën. Dat zijn een van onze doelstelling die we willen verwezenlijken. Werk jij mee aan de toekomst om de groeiende wereldbevolking te kunnen voeden?

Trouw Nutrition Benelux

Trouw Nutrition Benelux heeft een sterke marktpositie in veevoederadditieven, premixen, services, mineralen, voeders voor jonge dieren en specialiteiten. Wij zijn een essentiële link tussen grondstoffen en de productie van eindvoeders voor de veehouderij. Wij nemen hiervoor onze verantwoordelijkheid door te investeren in duurzame oplossingen voor mens en dier.

Het is onze ambitie om samen met onze leveranciers en afnemers te komen tot een hogere standaard voor voedselveiligheid en diergezondheid. Onderdeel van onze ambities zijn: 

  • Duurzaamheid
  • Feeding the future
  • Feed to food kwaliteit
  • Gezondheid en (voedsel)veiligheid

Hiervoor zoeken wij gemotiveerde medewerkers om onze doelstellingen te verwezenlijken.

Onze cultuur in vier kernwaarden

Cultuur kan niet alleen op papier leven, maar moet ook deel uitmaken van onze dagelijkse handelingen en beslissingen als medewerkers. Het is een belangrijke manier om ons te onderscheiden en als collectief te kunnen handelen. Daarom baseren we onze cultuur op deze vier kernwaarden die van ons Trouw Nutrition maken:

Innovative

Waarden Trouw Nutrition

Een diep verankerde kernwaarde binnen Trouw Nutrition. We koesteren een open cultuur waarin onze mensen nieuwe ideeën opdoen en de status quo doorbreken.

Capable
We willen de beste zijn in de dingen die er het meeste toe doen. Daarom ontwikkelen we de vaardigheden van onze mensen en onze organisatie.

Collaborative 
Door onze op samenwerking gerichte aanpak kunnen wij vaardigheden en bedrijfsmiddelen combineren om innovatie en groei te stimuleren. We creëren gedeelde waarde door ons te verbinden met onze klanten, leveranciers en onderzoeksorganisaties om voedingsoplossingen te ontwikkelen.

Caring 
We zijn een meelevende organisatie die haar verplichtingen tegenover belanghebbenden waarmaakt via een aanpak die het evenwicht bewaart tussen de 3 M’s (mensen, milieu, meerwaarde).

Locaties

Trouw Nutrition Benelux heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland en België. Dit zorgt voor een unieke dynamiek op de werkvloer. De functies in Nederland bevinden zich in Amersfoort (HQ), Boxmeer, Putten, Deventer, Sloten en Tilburg. Alle functies in België bevinden zich in Gent. 

Kijk voor onze actuele vacatures op de Nutreco Careers pagina.

Heb je internationale ambities? Dan kun je ook kiezen voor een functie in het buitenland.

Recente vacatures

Functie Contract types Sluitingsdatum Land
Operator (m/v) - België Details