BIG IDEE #5

Waarom zou je als big in strijd gaan met broertjes en zusjes voor voeding van de zeug... als je ook kunt kiezen voor Milkiwean Precoce Liquid? Dé zekerheid dat elke big alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor een gezonde groei. Precoce Liquid is meteen ook goed voor een gezonde darmontwikkeling. Ook dat is BigVitaal!

Broer en zussen strijd

Er worden steeds meer biggen geboren. Met het gevolg, dat er niet altijd voldoende melk is voor elke big. En om een strijd bij de zeug te voorkomen, is er behoefte aan een oplossing. Zodat elke big precies genoeg binnenkrijgt.

De slimste aanvulling

BigVitaal heeft voor elk moment het beste voor de big. Dus ook in deze beginfase. Namelijk Milkiwean Precoce Liquid. Hiermee weet je zeker dat elke big alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Voor een gezonde groei. Maar ook voor een gezonde darmontwikkeling. En dit kan in de vorm van cups, nutrix of zelfs met de hand. 

Een goed begin...

Op deze manier weet je niet alleen zeker dat het voor nu voldoende is, maar ook dat de big meteen voorbereid is op later. En snel went aan meer dan alleen een melkproduct. Daarbij is het ook nog eens gebruiksvriendelijk. Zelfs 6 uur na de oplossing blijft het nog zonder sedimentatie. Lekker makkelijk dus!

Op een rijtje

  • Zekerheid van genoeg voeding
  • Gezonde groei
  • Goede voorbereiding op de volgende fase