Trouw Nutrition Benelux

In een wereld met beperkte natuurlijke grondstoffen en een toenemende druk op de voedselketen is het verhogen van de productiviteit en winstgevendheid op een duurzame manier meer dan ooit belangrijk. De specialisten van Trouw Nutrition zetten wetenschappelijke kennis en inzichten om in concrete oplossingen die toepasbaar zijn in de praktijk. Trouw Nutrition is dan ook internationaal toonaangevend in soortspecifieke voeroplossingen bestaande uit voedingsconcepten, producten en kennis. De unieke combinatie van deze producten, modellen en diensten verhoogt de productiviteit en ondersteunt de gezondheid van dieren in alle levensfasen.

Productgroepen van Trouw Nutrition

Trouw Nutrition Benlux levert een breed assortiment producten die de gezondheid en productiviteit van rundvee, varkens, pluimvee en paarden verbetert.
Het assortiment bestaat uit:

  • Premixen
  • Farm minerals
  • Voeradditieven: Selko
  • Diergezondheidsproducten: Farm O San
  • Jongdiervoeders: Sprayfo en Milkiwean

 

Organisatie

Onder de vlag van Trouw Nutrition opereert in Europa een groot aantal bedrijven met een sterke marktpositie in veevoederadditieven, premixen, services, mineralen, voeders voor jonge dieren en specialiteiten. Trouw Nutrition is vertegenwoordigd in 25 landen wereldwijd met 3.000 gemotiveerde werknemers. Trouw Nutrition Benelux is onderdeel van Nutreco.

 

 

Sluit deze melding
Deze website maakt gebruik van cookies Lees meer over het gebruik van cookies