Trouw Nutrition Merken Dieren

Trouw Nutrition merken

Voor onze verschillende diersoorten hebben we een ruim aanbod aan oplossingen, die helpen om de prestaties van uw dieren zo optimaal mogelijk te verbeteren. Onze merken worden ingedeeld in vier categorieën namelijk: Farm-O-San, Milkiwean, Selko en Sprayfo. Hieronder komt u meer te weten over de specifieke eigenschappen van elk merk.

Farmosan Logo Milkiwean Logo

Farm-O-San helpt professionele veehouders aan een betere productie en een beter bedrijfsresultaat.

Hierbij maken we gebruik van een compleet portfolio van producten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de kwaliteit en de technische productiviteit verhogen bij veehouderijen over de hele wereld.

Denk daarbij aan een aanvullend voer voor kalveren direct na de geboorte. Voor pluimvee zijn er mineraalvoeders die de opname van calcium bevordert.

> Ontdek alles over Farm-O-San

Milkiwean focust op hoog rendement om de prestaties van jonge biggen te bevorderen. Doordat we beschikken over specialisten wereldwijd die onderzoek uitvoeren over voeding en de gezondheid van biggen kunnen we toonaangevend en innovatief blijven.

Ten slotte hebben we een uniek productieproces dat zorgt voor kwaliteit en een hogere voeropname die uitstekende groeiresultaten mogelijk maakt.

Ons complete biggenvoerprogramma zorgt dus voor doelgerichte oplossingen voor iedere varkenshouder.

> Ontdek alles over Milkiwean

Selko Logo Sprayfo Logo

Het portfolio van Selko bestaat uit natuurlijke oplossingen voor diervoederadditieven die waarde toevoegen aan veevoederfabrieken en landbouwers.

Belangrijke aandachtspunten zijn salmonellabestrijding, voederveiligheid, darmgezondheid in antibioticavrije productiesystemen en oplossingen voor sporenmineralen.

Selko-oplossingen worden aangeboden als een compleet pakket bestaande uit producten, know-how en diensten. Selko omvat mengsels van organische zuren, organische mineralen, betaïne en mycotoxinebindmiddelen.

> Ontdek alles over Selko

Sprayfo speelt een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige en innovatieve jongdiervoeders. Wij bieden effectieve oplossingen voor succesvolle kalveropfok. Hiermee stellen wij veehouders in staat om de winstgevendheid en duurzaamheid van hun bedrijf te versterken.

Wereldwijd, in meer dan 50 landen, is een groot aantal klanten vertrouwd met ons merk Sprayfo. Samenwerking en co-creatie staan centraal in onze benadering. Met onderzoekers, veterinairen, voerproducenten, distributeurs en uiteraard de veehouders als eindgebruikers.
 

> Ontdek alles over Sprayfo